Beroepsverenigingen

 

Psychologe Monika Jemelikova is geregistreerd Psycholoog NIP en GZ-psycholoog (wet BIG); aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten en het Nederlands Instituut van Psychologen; lid van de de Vereniging EMDR Nederland.

 

 

Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten

De Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten is de beroepsvereniging van gekwalificeerde, BIG-geregistreerde vrijgevestigde eerstelijns/gz-psychologen en psychotherapeuten in Nederland. De vereniging houdt zich onder meer bezig met kwaliteitszorg en deskundigheidsbevordering.

De LVVP beschikt ten behoeve van cliënten ook over een klachtenreglement.

Voor meer informatie: zie de website van de LVVP
 

Vereniging EMDR Nederland

De Vereniging EMDR Nederland probeert de kwaliteit van de toepassing van EMDR zo goed mogelijk te bewaken. Hiertoe stelt zij kwaliteitseisen aan EMDR opleidingen, maar ook aan degenen die zich door de Vereniging erkend EMDR therapeut mogen noemen. Het aspirant lidmaatschap wordt toegekend na het afronden van de basisopleiding, het gewoon lidmaatschap na het afronden van de vervolgopleiding.

Voor meer informatie: zie de website van de Vereniging EMDR

 

Nederlands Instituut van Psychologen

Het Nederlands Instituut van Psychologen is de landelijke beroepsvereniging van psychologen. Het NIP draagt zorg voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van zijn leden. De Psychologenpraktijk Montfoort werkt dan ook volgens de beroepscode van het NIP. U herkent de leden aan het keurmerk Psycholoog NIP.

Voor meer informatie: zie de website van het NIP